Tijdelijke patiëntenstop

Tijdelijke patiëntenstop

Aankondiging patiëntenstop

Wij zijn helaas per direct genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren en geen nieuwe patiënten meer aan te nemen. Elk jaar zijn de zomermaanden onze drukste maanden. Wij zorgen dat we hier rekening houden tijdens het maken van de jaarplanning, zodat al onze patiënten de zorg krijgen die ze verdienen. Door onze enorme patiëntengroei en het feit dat we momenteel een onderbezetting hebben door ziekte en het landelijk dierenartsentekort in Nederland moeten wij helaas per direct een patiëntenstop doorvoeren. Wij zijn dringend op zoek naar versterking binnen ons team. Bekijk onze vacature en solliciteer!

Bekijk vacature

 

 

Waarom een patiëntenstop?

Om aan onze huidige patiënten de juiste zorg te kunnen bieden en zelf niet te bezwijken onder de werkdruk, zijn we voor de komende maanden genoodzaakt om deze patiëntenstop door te voeren.   Onze dierenklinieken redden het momenteel niet om nog meer nieuwe patiënten aan te nemen, omdat we dan niet de juiste zorg kunnen bieden aan onze huidige patiënten. Onze praktijk streeft naar de juiste zorg en staat altijd voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te bewaken en de wachttijden te beperken, schrijven wij dus **tijdelijk** geen nieuwe patiënten meer in. 

Ik ben al patiënt, kan ik nog wel een afspraak maken?

Bestaande klanten met nieuwe huisdieren en doorverwijspatiënten met oogproblemen blijven welkom. Alle gezelschapsdieren die reeds in ons patiëntenbestand staan, kunnen contact opnemen voor een afspraak. Bel naar onze kliniek in Leende (040-2061682) of Heeze (040-2261349) en maak een afspraak. Bent u benieuwd naar de kosten voor onze behandelingen? Bekijk de tarieven voor onder andere vaccinaties, jaarlijkse gezondheidscontrole, sterilisatie, castratie en betisbehandelingen op de tarievenpagina.

Hoelang duurt de patiëntenstop?

Hoelang deze patiëntenstop precies gaat duren weten we niet, maar we hopen rond medio september deze stop te kunnen opheffen zodat we vanaf dan weer nieuwe patiënten in de buurt van Eindhoven, Valkenswaard, Geldrop en Waalre kunnen voorzien van de beste zorg bij Boschhoven Kliniek voor Dieren. In de tussentijd verwijzen wij u graag naar onze collega's in de buurt. 

Wij hopen op ieders begrip voor deze, helaas nodige, maatregel. Blijf gezond!

Maak een afspraak

Afspraak maken

Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken?

Bel dan naar 040 - 2061682

Afspraak maken

 

Nog geen klant?

Maak kennis met Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze.

Meld u gemakkelijk online aan voor een intakegesprek.

Aanmelden

Waardering Heeze

Waardering Leende