Spoedgeval? Bel 24/7 naar
 040-2061682

Spoedgeval? Bel 24/7 naar
 040-2061682

  De beste dierenkliniek in de buurt

  Elk huisdier verdient de beste zorg. Om ervoor te zorgen dat uw huisdier gelukkig en gezond blijft, is het verstandig om jaarlijks bij een dierenarts langs te gaan. Bent u op zoek naar een professionele dierenkliniek in de buurt? Dierenarts Boschhoven biedt alle soorten behandelingen en vaccinaties voor huisdieren. Neem contact op met onze dierenartsen en dierenassistenten en maak een afspraak voor uw hond, kat, konijn of andere knager. Kom langs in onze dierenkliniek in Leende of Heeze. Door onze jarenlange ervaring in diergeneeskunde bieden wij de best mogelijke diagnose en behandeling van alle gezelschapsdieren.

  Dierenkliniek in de buurt Specific voeding Boschhoven Dierenarts

  De dierenpraktijk voor uw huisdier rondom Eindhoven

  U vraagt zich wellicht af hoe vaak een huisdier naar de dierenarts moet. Dit hangt af van de leeftijd van uw huisdier. Jonge gezelschapsdieren moeten in het eerste jaar vaker naar de dierenarts voor het chippen en vaccineren. Huisdieren op leeftijd krijgen over het algemeen meer kwaaltjes, waardoor u mogelijk vaker langsgaat bij een dierenarts. Als uw hond of kat last heeft van ongewone kwaaltjes raden wij u aan om contact op te nemen met een dierenarts. Dierenarts Boschhoven biedt verschillende geneeskundige behandelingen voor honden, katten, konijnen en knagers. Daarnaast verkopen wij in onze dierenpraktijk ook speciaalvoeding van SPECIFIC en bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoudsvoeding of dieetvoeding. Onze dierenartsen zijn toegelegd op oogheelkunde en tandheelkunde voor dieren. Maak een afspraak door te bellen naar onze dierenpraktijk in Leende (040-2061682) of Heeze (040-2261349). Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Eindhoven!

  Tarieven van dierenkliniek Boschhoven in Heeze en Leende

  Als uw huisdier zorg nodig heeft, wilt u weten wat de kosten zijn bij een dierenkliniek. Bij Dierenarts Boschhoven geven we u graag van tevoren duidelijkheid over de kosten. Onze tarieven hangen af van de soort behandeling en luiden als volgt: 

  • Los consult €36,00
  • Gezondheidscontrole €25,00
  • Vaccinatie vanaf €22,50
  • Castratie vanaf €64,00
  • Sterilisatie vanaf €126,00

  Wij rekenen een extra toeslag voor consulten in de avond, nacht of weekend/feestdagen. Bekijk alle tarieven van onze dierenkliniek op onze website. Wij bespreken altijd vooraf de totale prijs zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen over de kosten van een behandeling of wilt u meer informatie over de tarieven van castratie voor honden, oogheelkunde of speciaalvoeding? Neem dan contact op met onze dierenpraktijk in Leende of Heeze. Dierenarts Boschhoven: de beste dierenpraktijk voor geneeskunde van gezelschapsdieren bij u in de buurt!

  Beste dierenkliniek in de buurt | Boschhoven Kliniek voor Dieren

  Altijd een dierenkliniek in de buurt van Geldrop

  Heeft u buiten reguliere openingstijden dringend hulp nodig voor uw huisdier en wilt u weten welke dierenkliniek in de buurt van Geldrop dienst heeft? Het spoednummer van Dierenarts Boschhoven is 24/7 beschikbaar voor noodgevallen. Door de nauwe samenwerking met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen en Petsfit Dierenartsen in Eindhoven bieden wij een spoeddienst die altijd bereikbaar is. Bel met het spoednummer via 040 - 2061682 en u krijgt direct de beschikbare dierenpraktijk bij u in de buurt aan de lijn. Door de jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren, bieden wij uitstekende service. Bekijk onze openingstijden en kom langs in Leende of Heeze. Spoedgeval? Neem dan direct contact op!