Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

 • Dutch (Netherlands)
 • English (United Kingdom)

Dierenarts Boschhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige dierenarts in Leende en Heeze? Bij Dierenarts Boschhoven staan we klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Boschhoven Kliniek voor Dieren heeft zeer ervaren en gespecialiseerde dierenartsen in dienst. Of het nu gaat om een routinecontrole, een spoedgeval, castratie van een hond, of sterilisatie van een kat, ons ervaren team is er voor u en uw huisdier. Naast dierendokters voor gezelschapsdieren hebben wij ook diverse veeartsen in dienst. Dit betekent dat u ook voor zieke paarden en boerderijdieren goed zit bij ons. Samen met u zorgen we ervoor dat uw trouwe viervoeters weer helemaal zichzelf worden.

Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons dierenkliniek en om een afspraak te maken bij een gespecialiseerde dierenarts bij u in de buurt:

Uw dierenarts voor alle behoeften in Leende en Heeze

Bij Dierenarts Boschhoven bieden we een breed scala aan diensten aan om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen, waaronder:

 • Reguliere consulten: Van gezondheidscontroles tot vaccinaties, wij zorgen ervoor dat uw huisdier in topconditie blijft.
 • Spoed dierenarts: Heeft uw huisdier dringend zorg nodig? Onze spoeddienst is 24/7 beschikbaar om snel en efficiënt te handelen bij noodgevallen.
 • Castratie van een hond: Overweegt u uw hond te laten castreren? Deze ingreep kan helpen gedragsproblemen te verminderen en gezondheidsvoordelen bieden. Ons team zorgt voor een veilige en comfortabele procedure.
 • Sterilisatie van een kat: Sterilisatie van uw kat kan bijdragen aan een gezonder en langer leven. Wij voeren deze ingreep met de grootste zorg en aandacht uit.

Waarom kiezen voor Dierenarts Boschhoven?

 1. Deskundigheid en ervaring: Ons team van ervaren dierenartsen en assistenten biedt hoogwaardige zorg gebaseerd op jarenlange ervaring.
 2. Persoonlijke aandacht: Wij behandelen elke patiënt alsof het onze eigen huisdieren zijn. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en uitgebreide uitleg over elke behandeling.
 3. Moderne faciliteiten: Onze klinieken in Leende en Heeze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om de beste veterinaire zorg te garanderen.
 4. Bereikbaarheid: Met twee locaties in Leende en Heeze zijn wij altijd in de buurt wanneer u ons nodig heeft.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u een afspraak maken of heeft u een spoedgeval? Neem vandaag nog contact op met Dierenarts Boschhoven. Bel ons op 040-2061682 (Leende) en 040-2261349 (Heeze) of vul ons contactformulier in.

Dierenarts Boschhoven Leende - Boschhoven 54, 5595 AR Leende
Dierenarts Boschhoven Heeze - Vondellaan 2a, 5591 CK Heeze

Bij Dierenarts Boschhoven staat de gezondheid en het welzijn van uw huisdier voorop. Wij zijn er om u te helpen, altijd en overal.

Onze locaties: Boschhoven Leende en Boschhoven Heeze

Wij zijn gevestigd op twee gemakkelijk bereikbare locaties:

 • Boschhoven Leende: Boschhoven 54, 5595 AR Leende
 • Boschhoven Heeze: Vondellaan 2a, 5591 CK Heeze

Beide klinieken zijn uitgerust met moderne faciliteiten om een breed scala aan veterinaire diensten te kunnen aanbieden.