Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Hond castreren

Uw hond laten castreren bij u in de buurt? Boschhoven Kliniek voor Dieren is specialist in het vakkundig castreren en steriliseren van zowel honden als katten. Wij staan voor een diervriendelijke behandeling en bereiken dit graag samen met het baasje. Wilt u de hond laten castreren? Klik hieronder op uw regio en kom meer te weten over ons dierenkliniek en om een afspraak te maken voor de castratie van uw hond bij u in de buurt.

Hond vakkundig laten castreren

Boschhoven Kliniek voor Dieren heeft twee vestigingen waar vakkundig personeel klaar staat om uw hond de best mogelijke diagnose en behandeling te geven. Wij hebben een jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor uw hond, maar zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van alle gezelschapsdieren zoals, katten, konijnen en cavia's.
Bij het castreren van uw hond worden de testikels verwijderd en worden er bijna geen mannelijke hormonen meer geproduceerd. Wij vinden het belangrijk dat de ingrepen, zoals een castratie bij een hond, op een diervriendelijke manier worden uitgevoerd en zijn zeer begaan met het welzijn van uw hond. 

Afspraak maken voor castratie van uw hond

Wilt u meer weten over onze diervriendelijke aanpak voor de castratie van uw hond en wat de belangrijkste redenen zijn om uw hond te laten castreren, klik dan verder op bovenstaande gewenste plaatsnaam. Als echte dierenvrienden doen we er alles aan om uw huisdier een zo gezond mogelijk leven te laten leven. Bij Boschhoven Kliniek voor Dieren staan wij met veel plezier voor u en uw hond klaar om zo goed mogelijk te helpen.

Castreren hond bij Boschhoven Kliniek voor Dieren