Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze

Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze bieden we een breed scala aan diergeneeskundige diensten om ervoor te zorgen dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt. Onze deskundige dierenartsen en ondersteunend personeel staan klaar om u en uw huisdier te helpen met alles, van jaarlijkse controles tot geavanceerde chirurgische procedures.

Jaarlijkse gezondheidscontroles

Het is belangrijk om uw huisdier regelmatig te laten controleren om eventuele gezondheidsproblemen tijdig op te sporen. Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze bieden we jaarlijkse gezondheidscontroles die helpen om de gezondheid van uw huisdier te bewaken en eventuele problemen te behandelen voordat ze ernstiger worden.

Tandheelkundige zorg

Tandheelkundige zorg is essentieel voor de algehele gezondheid van uw huisdier. Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze bieden we tandheelkundige diensten zoals tandsteenverwijdering en gebitsreiniging om de gezondheid van het gebit van uw huisdier te behouden.

Chirurgische procedures 

Soms heeft uw huisdier een operatie nodig om een ​​gezondheidsprobleem op te lossen. Onze dierenartsen bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze zijn ervaren in het uitvoeren van chirurgische procedures zoals sterilisatie, castratie, tumorverwijdering en meer.

Diagnostische beeldvorming 

Diagnostische beeldvorming is vaak nodig om een nauwkeurige diagnose te stellen van een gezondheidsprobleem bij uw huisdier. Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze hebben we de nieuwste diagnostische apparatuur, waaronder röntgenfoto's en echografie, om snel en accuraat te kunnen diagnosticeren.

Gedragsadvies 

Als uw huisdier gedragsproblemen heeft, kan dat stressvol zijn voor u en uw huisdier. Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze bieden we gedragsadvies om u te helpen uw huisdier te begrijpen en te trainen. Onze dierenartsen kunnen u helpen bij het oplossen van problemen zoals agressie, angst en onzindelijkheid.

Maak een afspraak bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze

Bij Dierenkliniek Boschhoven nabij Heeze staan we altijd klaar om u en uw huisdier te helpen. Maak vandaag nog een afspraak voor een van onze diergeneeskundige diensten nabij Heeze. U kunt ons bellen op 040-2061682 (Leende) of 040-2261349 (Heeze). Onze dierenartsen en ondersteunend personeel streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden voor uw huisdier nabij Heeze. We kijken ernaar uit u en uw huisdier te verwelkomen bij Dierenkliniek Boschhoven.

Locaties

Boschhoven Kliniek voor Dieren - Leende
Boschhoven 54
5595 AR Leende
040-2061682
info@boschhoven.nl
Plan uw route
Boschhoven Kliniek voor Dieren - Heeze
Vondellaan 2a
5591 CK Heeze
040-2261349
info@boschhoven.nl
Plan uw route