Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Dierenarts Geldrop

Bent u op zoek naar een dierenarts in de buurt van Geldrop? Dierenarts Boschhoven is een ervaren dierenkliniek waar u terecht kunt voor digitale röntenfoto's, jaarlijkse vaccinaties, oogdrukmeting of opnames. 

Betrouwbare dierenarts nabij Geldrop

Woont u in Geldrop en bent u op zoek naar een betrouwbare dierenarts? Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze ligt op 10-15 minuten rijden van Geldrop. Via de A2 bereikt u gemakkelijk onze kliniek in Leende en via de Geldropseweg bent u binnen 10 minuten bij onze kliniek in Heeze. Ons team van betrouwbare, professionele en gespecialiseerde dierenartsen staat te allen tijde voor u en uw dier klaar. Heeft uw huisdier klachten, kom dan gerust naar één van onze vestigingen. Onze dierenartsen en dierenartsassistentes helpen u graag verder. Samen zoeken wij naar de beste oplossing voor u en uw huisdier.

Diensten in onze dierenkliniek nabij Geldrop

Dierenarts Boschhoven is een erkende dierenkliniek die verschillende diensten voor huisdieren aanbiedt. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Digitale röntgen
  • Inentingen en vaccinaties
  • Laboratoriumonderzoek
  • Veterinaire oogheelkunde
  • Tandheelkundige behandelingen
  • Opname

De kosten zijn afhankelijk van de situatie, voor een compleet overzicht van onze tarieven gaat u naar deze pagina.

Maak kennis met uw dierenarts in de buurt van Geldrop

Een bezoek aan de dierenarts is niet altijd een leuk moment. Huisdieren kunnen ziek worden en ook huisdieren hebben helaas niet het eeuwige leven. Om uw ervaring met het bezoek aan de dierenarts toch op een fijne manier te laten verlopen, hebben wij een ervaren en professioneel team van dierenartsen en dierenassistentes. Ons team maakt uw bezoek aan de dierenarts elke keer zo prettig mogelijk. Wij doen er alles zodat u en uw huisdier zich op hun gemak voelen. Heeft u kinderen? Het is geen probleem om hen mee te nemen. Soms is het juist goed om hen vroeg in te laten zien dat een bezoek aan de dierenarts erbij hoort. 

Betrouwbare dienstverlening dierenarts nabij Geldrop

Het is fijn om te weten dat onze ervaren dierenartsen precies weten wat zij moeten doen in geval van noodsituaties. Ons spoeddierenartsenteam staat 24/7 voor u en uw huisdier klaar. Op onze website maakt u al kort kennis met onze dierenartsen en dierenartsassistentes. Ons team stelt zichzelf kort aan u voor en vertelt over zijn of haar passie voor het vak. Lees deze informatie aandachtig door voordat u een keuze maakt welke dierenarts u voor uw huisdier kiest. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze dierenartsassistentes staan u graag te woord. Onze dierenklinieken in Leende en Heeze zijn de juiste keuze voor een dierenarts in de buurt van Geldrop. Wij staan graag voor u en uw huisdier klaar. 

Maak direct een afspraak