Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Dierenarts in de buurt van Leende & Heeze

Dierenarts Boschhoven in Leende & Heeze is de plek waar u moet zijn voor klachten bij uw huisdier. Begint uw kat ineens te braken? Heeft uw hond last van lusteloosheid? Heeft uw konijn geen eetlust meer? Wacht niet langer en neem contact op met een dierenarts bij u in de buurt. Woont u in de buurt van Leende, heeft uw huisdier hulp nodig en wilt u weten welke dierenarts open is? Bezoek Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze van maandag t/m vrijdag. Spoedgeval? Ook voor spoedgevallen staat onze spoeddienst, buiten openingstijden en in het weekend, voor u klaar. Neem 24/7 contact op via 040 – 2061682. Dierenarts Boschhoven biedt professionele hulp voor de gezondheid van uw huisdier.

Dierenarts Leende en Heeze Boschhoven Kliniek voor Dieren

De diergeneeskundige voor uw huisdier rondom Leende

Als u een kat in huis neemt, is het belangrijk dat u uw kat in het eerste jaar laat chippen en inenten. Hoe vaak moet een kat naar de dierenarts? Wij adviseren u minimaal één keer per jaar met uw kat naar de dierenarts te gaan voor de jaarlijkse gezondheidscontrole. De dierenarts checkt alle soorten huisdieren als honden, katten, konijnen en knagers op ziekten. Dierenarts Boschhoven biedt onder andere de volgende behandelingen en onderzoeken aan:

  • castratie of sterilisatie,
  • urineonderzoek,
  • bloeddrukmeting,
  • gebitscontrole,
  • oogdrukmeting.

Neem contact op met de diervriendelijke en professionele dierenartsen en -assistenten van Dierenarts Boschhoven in Leende of Heeze en maak telefonisch een afspraak. Door jaarlijks langs te komen met uw huisdier verlaagt u het risico op gezondheidsproblemen en geniet uw hond of kat van een gelukkig, gezond leven. Bent u op zoek naar een dierenarts voor uw paard? De Paardenartsen van Boschhoven Kliniek voor Dieren staan voor u klaar!

Tarieven van diergeneeskundige bij Boschhoven in Leende en Heeze

Wilt u gebruik maken van een diergeneeskundige in de buurt van Heeze? Kom dan langs bij de professionele kliniek van Dierenarts Boschhoven in Leende of Heeze. Beide locaties zijn erg goed bereikbaar vanaf Eindhoven. Bent u benieuwd naar de kosten bij Dierenarts Boschhoven?

Een los consult kost €36,00. Wilt u een afspraak maken voor de jaarlijkse gezondheidscontrole, dan kost dit €25,00. De kosten van het inenten van uw huisdier bestaat uit de gezondheidscontrole en de benodigde vaccinatie. De kosten van een inenting hangt af van het soort vaccinatie en de grootte van uw huisdier. Wij voeren castratie- of sterilisatiebehandelingen uit bij honden, katten, konijnen en andere knagers. Bekijk alle tarieven op onze website.

Wij bespreken altijd vooraf de prijs van de behandeling zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen over de kosten van een behandeling of komt u er even niet uit? Wij staan voor u klaar.

Dierenarts in Leende Boschhoven Kliniek voor Dieren

Altijd een dierenarts in de buurt van Leende beschikbaar

Het is zaterdagavond en uw huisdier heeft dringend hulp nodig. Welke dierenkliniek in de buurt van Valkenswaard heeft dienst? Ook buiten reguliere openingstijden staat Dierenarts Boschhoven voor u klaar. Door de nauwe samenwerking met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen en Petsfit Dierenartsen in Eindhoven zijn is er altijd een dierenarts bij u in de buurt beschikbaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen via 040-2061682. Ons team van dierenartsen heeft jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren. Maak telefonisch een afspraak en kom langs. Wij bieden professionele zorg en doen alles voor de gezondheid van uw gezelschapsdier.