Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Het beste dierenvoer kopen in de buurt van Weert

Uw huisdier verdient het allerbeste en u wilt alleen het beste dierenvoer voor uw huisdier. Welk dierenvoer is geschikt voor uw huisdier? Elk dier heeft andere voedingsbehoeften en daardoor behoefte aan ander voedsel. Puppies eten bijvoorbeeld andere brokken dan senioren honden. Wilt u advies van dierenexperts? Bij Dierenarts Boschhoven adviseren en verkopen we speciaalvoeding van het merk SPECIFIC. Maak een afspraak of kom langs in onze dierenkliniek in Leende of Heeze, in de buurt van Weert. Wij verkopen zowel onderhoudsvoeding als dieetvoeding van SPECIFIC. Onze dierenartsen en dierenartsassistenten doen alles voor de gezondheid van uw huisdier. Neem contact op.

Dierenvoer kopen - Dierenarts Boschhoven

Verschillende soorten dierenvoeding voor uw huisdier

Bent u benieuwd welke brokken het beste verteerbaar zijn voor uw huisdier? Dierenarts Boschhoven verkoopt hondenvoer, kattenvoer en voer voor konijnen en knagers. Houd rekening met de volgende aspecten tijdens het kiezen van de juiste dierenvoeding:

  • Leeftijd van uw dier (een kitten heeft andere voedingsbehoeften dan een senior kat)
  • Ingrediënten (zorg vol voldoende aanwezigheid van mineralen en vitaminen)
  • Aanbevolen hoeveelheid (volg de aanwijzingen op de verpakking)

Dierenvoeding komt voor in allerlei verschillende vormen, zoals rauwe (vlees)voeding, gekookte voeding, gevriesdroogde voeding, luchtgedroogde voeding, natvoer of droogvoer, bijvoorbeeld brokken. Tegenwoordig bestaan er steeds meer natuurlijke dierenvoeding of biologische dierenvoeding. Dit voedsel is 100% natuurlijk en draagt op een eerlijke manier bij aan een gezond leven van uw hond, kat, konijn of andere knager. Natuurlijke diervoeding bevatten geen geur-, smaak-, of kleurstoffen. Vraag uw dierenarts om advies over welke voeding het beste bij uw huisdier past. Neem contact op of kom langs in onze dierenkliniek in Leende of Heeze. 

Dierenvoer kopen bij Boschhoven in Heeze en Leende

Woont u in de buurt van Weert en wilt u dierenvoer kopen voor uw hond, kat of knager? Bij Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze verkopen we verschillende soorten dierenvoer waaronder speciaalvoeding, onderhoudsvoeding en dieetvoeding van het merk SPECIFIC. Diervoeding van SPECIFIC is zeer geschikt voor dieren die op dieet moeten of een voedselallergie hebben. Heeft uw huisdier speciale voedselbehoeften of wensen met betrekking tot vitaminen of mineralen? Onze dierenartsen geven u graag advies over welke soort voeding past bij uw huisdier. Naast dierenvoer bieden wij ook diverse faciliteiten, zoals een jaarlijkse gezondheidscontrole, vaccinaties, castratie, sterilisatie of gebitsbehandelingen. Heeft uw huisdier last van zijn gebit en zoekt u een tandarts voor dieren? Onze dierenartsen hebben zich toegelegd op tandheelkunde en oogheelkunde voor dieren. Bekijk onze tarieven op de website of bel voor meer informatie. U bereikt onze kliniek in Leende via 040-2061682 en in Heeze op het nummer 040-2261349.

Bekijk tarieven

Hondenvoer kopen - Dierenarts Boschhoven

Dierenvoer kopen bij een dierenarts in de buurt van Eindhoven

Een dierenarts die ook dierenvoeding verkoopt, klinkt wellicht niet voor de hand liggend. Bij Dierenarts Boschhoven bieden wij diverse faciliteiten en professionele behandelingen voor alle soorten gezelschapsdieren en verkopen wij daarnaast ook diervoeding van het merk SPECIFIC. U vindt onze openingstijden op de website. Wij staan 24/7 voor u en uw huisdier klaar via onze spoeddienst in samenwerking met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen en Petsfit Dierenartsen in Eindhoven. Door onze krachten te bundelen, bieden wij jarenlange ervaring in geneeskunde van gezelschapsdieren en is uw huisdier bij ons in goede handen! Onze spoeddierenartsen zijn 24/7 bereikbaar via 040-2061682. Kom langs bij uw dierenarts in de buurt van Weert.