Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Honden

Bij Dierenkliniek Boschhoven bent u uiteraard aan het juiste adres voor vakkundige zorg voor uw hond. Wij bieden diverse uiteenlopende diensten aan, die u hieronder per categorie kunt bekijken en nalezen. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht met uw vragen over de juiste verzorging van uw hond, wij geven u graag advies. In allebei onze klinieken, zowel in Leende als in Heeze staat ons team met veel plezier voor u en uw hond klaar!

Maak een afspraak bij Dierenkliniek Boschhoven voor uw hond

Voor vakkundige zorg voor uw hond bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt, zoals: 

  • Gezondheidscontrole en vaccinatie
  • De aanschaf van een puppy of hond
  • Castratie en sterilisatie
  • Parasieten
  • Chirurgie
  • Gebitscontrole
  • Voedingsadvies
  • Diverse gerelateerde onderzoeken en behandelingen.

De bovenstaande categorieën verwijzen u naar de pagina's met meer aanvullende informatie over de specifieke behandelingen en consulten. Naast de behandeling van honden, kunt u bij ons ook terecht voor andere gezelschapsdieren zoals katten en konijnen en andere knagers. Daarnaast behandelen wij ook paarden en landbouwdieren. Bezoek de paardenartsen of de veearts.

Over Dierenkliniek Boschhoven

Onze dierenartsen en assistentes doen er alles aan om uw dieren een zo gezond mogelijk leven te geven. Met veel toewijding en inzet werken wij elke dag aan de gezondheid van uw (huis-)dieren. Loop gerust eens bij ons binnen bij één van onze klinieken en vraag vrijblijvend meer informatie aan. In zowel onze kliniek in Heeze als in Leende staat er elke dag een enthousiast team voor u klaar! 

Jaarlijkse dierenarts controle voor uw hond in Heeze of Leende

In onze beide klinieken kunt u terecht voor een jaarlijkse gezondheidscontrole voor uw hond. Tijdens deze jaarlijkse controle kunnen we de gezondheid van uw hond controleren en eventuele vaccinaties geven. Ook zullen we u tijdens deze jaarlijkse controle wijzen op eventuele afwijkingen, met meer informatie over eventuele oorzaken en de noodzaak voor verder onderzoek bijvoorbeeld. Het is belangrijk om subtiele veranderingen tijdig op te merken en daarom raden wij deze jaarlijkse controle dan ook aan. Speciaal voor senior honden, screenen we tijdens de jaarlijkse controle ook de urine. Dit geeft ons zeer veel informatie over het functioneren van het lichaam, zodat we op tijd afwijkingen kunnen opsporen.

Vaccinaties voor honden bij Dierenkliniek Boschhoven

Vaccinaties zijn van belang om te voorkomen dat uw hond ziek wordt. Echter is het óók belangrijk dat uw hond niet overgevaccineerd wordt. Daarom zorgen wij voor vaccinaties op maat. Tijdens de jaarlijkse controle bekijken wij welke inentingen uw hond nodig heeft en alleen deze zullen wij toedienen. Het is ook mogelijk om met behulp van bloedonderzoek en de vaccicheck te controleren of er voldoende antilichamen zijn tegen Parvo, Distemper en Adenovirus.

Een afspraak maken bij Dierenkliniek Boschhoven Leende of Heeze

Voor de behandeling van uw hond en periodieke controles bent u uiteraard van harte welkom in onze twee vestigingen. U kunt een afspraak maken met onze kliniek in Leende door te bellen naar 040-2061682, of door een mail te sturen naar info@boschhoven.nl. Voor een afspraak in onze kliniek in Heeze kunt u ook een mail sturen, of bellen naar 040-2261349.