Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Katten

Bij onze dierenartsen en assistenten kunt u terecht voor diverse behandelingen en informatie over het verzorgen van uw kat. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe kitten, sterilisatie, of voedingsadvies: bij Boschhoven is uw kat in goede handen! Bekijk hieronder de diverse diensten waarvoor u bij ons terecht kunt, dan helpen wij u graag verder.

Dierenarts Boschhoven voor vaccinaties voor katten

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse vaccinatie van uw kat, om deze goed te beschermen. De inhoud van het vaccin kan ieder jaar verschillend zijn, zo zorgen wij er voor dat uw huisdier de vaccinatie op maat krijgt. U ontvangt hiervoor automatisch een oproepkaart, zodat u op tijd op de hoogte bent. De vaccinaties zijn tevens een goed moment voor een algemene controle van uw kat, om te kijken of alles goed gaat en eventuele vragen te beantwoorden. 

Behandeling van uw kat bij Dierenkliniek Boschhoven

De behandeling van uw kat kan uit verschillende soorten consulten en behandelingen bestaan. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Gezondheidscontrole en vaccinatie
  • De aanschaf van een kitten
  • Chirurgie
  • Gebitscontrole
  • Sterilisatie en castratie

en uiteraard nog diverse andere behandelingen en vragen die bij het hebben van een kat komen kijken. In onze twee vestigingen staan wij 24/7 klaar voor alle gezelschapsdieren (waaronder katten, honden, en konijnen), paarden en landbouwdieren. Wij werken met veel toewijding om uw dieren een zo gezond mogelijk leven te geven. 

De verzorging van uw kat 

Wij helpen u natuurlijk erg graag bij de juiste verzorging van uw kat. Echter is er ook veel dat u zelf kunt bijdragen aan de beste zorg voor uw kat. Zo is het belangrijk om uw kat 4 keer per jaar te ontwormen. Bent u hiervoor op zoek naar de juiste middelen? In onze kliniek kunnen wij u voorzien van adviezen hierover zodat u met de juiste middelen aan de slag gaat. Ook kan het zijn dat uw kat baat heeft bij een specifiek dieet, wat bij u wellicht een aantal vragen kan oproepen. Daarom kunt u bij ons ook terecht met al uw vragen over omtrent de voeding van uw kat en de verschillende dieetvoorschriften.

Dierenkliniek Boschhoven Heeze en Leende

Wij hebben 2 vestigingen van de dierenkliniek waar wij naast katten ook honden en konijnen behandelen. Wilt u een afspraak inplannen in Heeze? Dat kan door te bellen naar 040-2261349, of via het contactformulier. Voor een afspraak in Leende kunt u contact opnemen door te bellen naar 040-2061682 of het contactformulier invullen. 

Een afspraak maken voor de behandeling van uw kat bij Dierenarts Boschhoven

U vindt op deze pagina diverse behandelingen die wij aanbieden om uw kat zo goed mogelijk te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken in onze kliniek in Heeze of Leende, of maak een afspraak via het contactformulier. De tarieven voor de verschillende behandelingen, consulten en vaccinaties kunt u ook via de website vinden, of kom gerust eens vrijblijvend langs in de kliniek. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 bellen naar ons spoednummer 040-2061682.