Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Wij zijn op zoek naar een dierenarts

Boschhoven Kliniek voor Dieren en Dierenkliniek Coppelmans zijn op zoek naar een dierenarts. Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze werkt zeer nauw samen met Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen. Wil jij ons team van kundige, enthousiaste en gezellige collega’s komen versterken? Solliciteer dan nu op onze vacature dierenarts. Wij zoeken zowel een parttime als een fulltime dierenarts. Heb jij passie voor het vak en houd jij van aanpakken? Dan ben jij wellicht perfect als nieuwe dierenarts bij één van onze dierenpraktijken in Nuenen, Leende of Heeze.

Waarom zoeken wij een dierenarts?

De afgelopen maanden is ons patiëntenbestand uitgebreid waardoor wij het steeds drukker krijgen in beide dierenpraktijken van Dierenarts Boschhoven en Dierenkliniek Coppelmans. Om onze patiënten en hun baasjes nog steeds de persoonlijke aandacht en zorg te bieden waar wij voor staan, zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s. Parttime of fulltime, wel of geen ervaring, dat maakt ons niet uit. Wij vinden passie voor het vak en betrokkenheid veel belangrijker! Ken jij of ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder!

Vacature dierenarts - Dierenarts Boschhoven

Wie zoeken wij?

Wij bieden altijd de beste zorg aan patiënten en hun baasje. Wij staan voor de gezondheid van gezelschapsdieren en doen er alles aan om het beestje (weer) gezond te maken). Pak jij het leven met beide handen aan en heb jij passie voor huisdieren, dan ben jij de perfecte toevoeging op ons huidige team. Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een lokale praktijk en die net als wij waarde hecht aan persoonlijke benadering en een goede klantrelatie. Patiënten en hun baasje zijn bij ons geen nummertje, wij nemen hier de tijd voor elkaar. Ben je ambitieus en op zoek naar een uitdaging voor de toekomst, solliciteer dan nu op de functie van fulltime of parttime dierenarts bij Dierenarts Boschhoven en Dierenkliniek Coppelmans.

Solliciteer nu

 

Wat wij bieden

Als je solliciteert bij Dierenarts Boschhoven in Leende of Heeze of Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen:

  • ben je verzekerd van een leerzame werkomgeving, waarin professionaliteit en gezelligheid voorop staan.
  • krijg je een functie voor 24 tot 40 uur (in overleg).
  • is er ruimte voor differentiatie en kwalitatieve nascholing om jezelf te ontwikkelen.
  • werk je zoveel mogelijk zelfstandig en krijg je begeleiding waar mogelijk (in overleg).
  • bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Lijkt het jou interessant om een nieuwe stap te zetten in jouw carrière als dierenarts? Wil jij onderdeel worden van ons fantastische team? Solliciteer dan nu op deze vacature en vertel waarom jij perfect voor deze functie bent. Wij nodigen je graag uit op gesprek om te kijken hoe we deze functie passend maken voor jou. Een rondleiding door onze praktijk en het zien van de vele faciliteiten die onze praktijken bieden, geeft jou een beter beeld van hoe jouw toekomstige werkplek eruit gaan zien. Wij hopen snel van je te horen, want we hebben hard iemand nodig. Vul het contactformulier op de vacaturepagina in of stuur je motivatie en CV naar info@boschhoven.nl ter attentie van Dirk Spoorenberg.

Ga naar de vacature