Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Over ons

Boschhoven Kliniek voor Dieren is een dierenkliniek met twee vestigingen, in Leende en in Heeze. In deze twee dierenklinieken behandelen we honden, katten, konijnen en cavia's.

Onze dierenartsen zijn zeer gedreven om alle dieren zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het belangrijk dat ingrepen op een diervriendelijke manier worden uitgevoerd. Woont u in de buurt van Leende en Heeze? Breng uw viervoeter vooral bij ons langs! U kunt bij ons terecht voor reguliere diergeneeskunde, preventieve diergeneeskunde, operaties inclusief sterilisatie mbv kijkoperatie en voor een oogarts en tandarts voor dieren.

Ga direct naar:

Dierenvrienden 

De dierenartsen en assistentes van Boschhoven Kliniek voor Dieren doen alles om uw dier(en) een zo gezond mogelijk leven te geven. Door te werken met veel toewijding en professionele inzet willen we dit samen met het baasje bereiken. Dieren zijn onze beste vrienden! 

Alle gezelschapsdieren in de omgeving van Heeze-Leende, Sterksel, Valkenswaard, Geldrop, Eindhoven, Stratum, Budel, Maarheeze en Weert zijn van harte welkom! Wij helpen u en uw dier(en) graag van problemen af. Onze artsen zijn specialisten in diergeneeskunde voor honden, katten, konijnen en knagers.

Afspraak dierenarts

Naast onze reguliere Kliniek voor Dieren waar u uw huisdieren naartoe kunt brengen, wordt ons team versterkt door de beste veeartsen, zie https://deveearts.nl/ en https://depaardenartsen.nl/. Boerderijdieren als paarden, koeien en varkens worden dus door onze collega's behandeld. Wilt u een afspraak maken met een van onze dieren- of veeartsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Verder kunt u naast het bellen of langskomen voor een afspraak, bij ons ook terecht voor spoedeisende hulp. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 bellen naar 040-2061682. Wij zijn altijd voor u en uw dier(en) bereikbaar. Ons team is zich bewust van de bijzondere band die er bestaat tussen mensen en dieren!