Over ons

Boschhoven Kliniek voor Dieren is een dierenkliniek met twee vestigingen, in Leende en in Heeze. In deze twee dierenklinieken staan wij 24/7 klaar voor alle honden, katten, konijnen, cavia's, paarden en andere huis- en boerderijdieren.

Onze dierenartsen en veeartsen zijn zeer gedreven om alle dieren zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het belangrijk dat ingrepen op een diervriendelijke manier worden uitgevoerd. Woont u in de buurt van Stratum Eindhoven? Breng uw viervoeter vooral bij ons langs! U kunt bij ons onder andere terecht voor een oogarts voor dieren en de sterilisatie of castratie van dieren.

Ga direct naar:

Dierenvrienden 

De dierenartsen en assistentes van Boschhoven Kliniek voor Dieren doen alles om uw dier(en) een zo gezond mogelijk leven te geven. Door te werken met veel toewijding en professionele inzet willen we dit samen met het baasje bereiken. Dieren zijn onze beste vrienden! 

Alle gezelschapsdieren in de omgeving van Heeze-Leende, Valenswaard, Geldrop, Maarheze en Weert zijn van harte welkom! Wij helpen u en uw dier(en) graag van problemen af. Onze artsen zijn specialisten in diergeneeskunde voor honden, katten, konijnen en knagers, paarden en landbouwdieren.

Afspraak dierenarts Stratum Eindhoven 

Naast onze reguliere Kliniek voor Dieren waar u uw huisdieren naartoe kunt brengen, wordt ons team versterkt door de beste veeartsen. Boerderijdieren als paarden, koeien en varkens kunnen wij dus ook verzorgen. Wilt u een afspraak maken met een van onze dieren- of veeartsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Verder kunt u naast het bellen of langskomen voor een afspraak, bij ons ook terecht voor spoedeisende hulp. Voor spoedgevallen kunt u 24/7 bellen naar 040-2061682. Wij staan altijd voor u en uw dier(en) klaar. Ons team is zich bewust van de bijzondere band die er bestaat tussen mensen en dieren!

 

 

Afspraak maken

Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken?

Bel dan naar 040 - 2061682

Afspraak maken

 

Nog geen klant?

Maak kennis met Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze.

Meld u gemakkelijk online aan voor een intakegesprek.

Aanmelden

Waardering Leende

Waardering Heeze