Dierenarts spoed

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel Dierenarts Boschhoven op ons spoednummer 040-2061682, dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Twijfel niet, bel ons! Onze spoeddierenartsen staan voor u en uw dier klaar. De gezondheid van uw dier is voor ons topprioriteit. Onze ervaren spoeddierenartsen staan u direct te woord en geven u meteen aan wat u moet doen in geval van nood.

Dierenarts spoedteam

Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten met een spoedgeval. Een klein team van ervaren spoeddierenartsen helpt u bij uw noodsituatie. Hierdoor heeft u grote kans op een vertrouwd gezicht die u helpt. Onze professionele spoeddierenartsen werken bij Dierenarts Boschhoven en bij Dierenkliniek Coppelmans. Bent u benieuwd uit wie ons spoedteam bestaat? Hieronder introduceren wij kort ons team. Zo weet u van tevoren wie u en uw huisdier helpt in geval van nood.

Dierenarts weekend

Buiten onze reguliere openingstijden is onze spoedkliniek dagelijks geopend. U bent tijdens de spoed, dagelijks tussen 18:00 uur - 08:00 uur en in het weekend van zaterdag 17:00 uur tot maandag 08:00 uur welkom in onze spoedkliniek in Leende. U vindt onze spoedkliniek aan Boschhoven 54, te Leende. Onze dierenartsen hebebn toegang tot alle patiëntkaarten van onze vaste klanten en hebben korte lijntjes met elkaar ter attentie van patiëntenoverdracht en overleg. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat wij niet beschikken over de juiste gegevens van uw huisdier. Ons team van spoeddierenartsen is ervaren, bekwaam en professioneel. Wij verzekeren u dat ons spoedteam alles voor de gezondheid van uw dier doet.

Dirk Spoorenberg

Dirk Spoorenberg - Dierenarts spoed

Ivo Dreessen

Ivo Dreessen - Dierenarts spoed

José Theunisse

José Theunisse - Dierenarts spoed

Jolanda Heerings

Jolanda Heerings - Dierenarts spoed


Voor spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-2061682

Afspraak maken

Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken?

Bel dan naar 040 - 2061682

Afspraak maken

 

Nog geen klant?

Maak kennis met Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze.

Meld u gemakkelijk online aan voor een intakegesprek.

Aanmelden

Waardering Leende

Waardering Heeze