Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Spoed Dierenarts

Bent u vaste klant bij ons? Dan kunt u gebruik maken van onze spoeddienstregeling. Bent u geen klant bij ons, dan kunt u uw eigen dierenarts bellen.

Heeft u met spoed een dierenarts nodig? Bel Dierenarts Boschhoven op ons spoednummer 040-2061682, dit telefoonnummer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze spoeddierenartsen van Dierenarts Boschhoven, Dierenkliniek Coppelmans en Petsfit Dierenartsen staan samen voor u en uw dier klaar.


Noodnummer: 040-2061682


Dierenarts spoedteam

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten met een spoedgeval. Een team van ervaren spoeddierenartsen helpt u bij uw noodsituatie. Hierdoor heeft u grote kans op een vertrouwd gezicht die u helpt. Onze professionele spoeddierenartsen werken bij Dierenarts Boschhoven, bij Dierenkliniek Coppelmans en Petsfit Dierenartsen. Bent u benieuwd uit wie ons spoedteam bestaat? Hieronder introduceren wij kort ons team. Zo weet u van tevoren wie u en uw huisdier helpt in geval van nood.

Dierenarts avond, nacht en weekend

Buiten onze reguliere openingstijden zijn wij bereikbaar voor spoedgevallen. Heeft u een spoedgeval? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van wie er op dat moment dienst heeft, verwijzen wij u door naar de juiste kliniek. U vindt onze spoedkliniek aan Boschhoven 54, te Leende. De spoeddienst van Dierenkliniek Coppelmans in Nuenen bezoekt u op de Kapperdoesweg 8. De spoeddienst van Petsfit in Eindhoven bezoekt u op de Mercuriuslaan 1C. 

Informatie over uw huisdier tijdens spoed

Onze dierenartsen hebben korte lijntjes met elkaar ter attentie van patiëntenoverdracht en overleg. Ons team van spoeddierenartsen is ervaren, bekwaam en professioneel. Alle drie de klinieken zijn goed geoutilleerd en hebben state of the art apparatuur, waardoor indien nodig, spoed onderzoeksresultaten direct beschikbaar zijn. Wij verzekeren u dat ons spoedteam alles voor de gezondheid van uw dier doet.


Spoedgeval? 040-2061682


 

Spoeddierenartsen

Door onze nauwe samenwerking met Dierenkliniek Coppelmans en Petsfit Dierenartsen, staan wij 24/7 voor u klaar. Belt u buiten openingstijden met ons spoednummer 040-2061682, dan staat ons team van spoeddierenartsen voor u klaar. 

Dirk Spoorenberg

Dirk Spoorenberg - Dierenarts Boschhoven

Jolanda Heerings

Jolanda Heerings - Dierenarts Boschhoven

José Theunisse

José Theunisse - Dierenarts Boschhoven

Angelique Matheeuwsen

Angelique Matheeuwsen - Dierenarts Boschhoven

Isha Drijgers

Isha Drijgers - Dierenarts Boschhoven

Wel of geen spoed?

Het is zaterdagavond en uw hond moet ineens veel braken. Belt u wel of niet naar de dierenarts? We kunnen ons voorstellen dat het voor baasjes niet altijd eenvoudig is om te bepalen of iets spoed is. Om te beginnen, bij twijfel altijd bellen. Wat daarnaast kan helpen: stel uzelf de vraag 'Wat als ik het zelf was?' Zou het dan een dagje kunnen wachten? Of kunnen we het nog een uurtje aankijken? Vaak geldt, lukt dit voor uzelf, dan voor uw huisdier ook. 

Voorbeelden van spoedgevallen

Voorbeelden van echte spoed zijn:

  • een snel dikker wordende buik (met braakneigingen), 
  • bloedingen, 
  • niet kunnen plassen, 
  • acute benauwdheid,
  • een (verkeers)ongeluk. 

Neem in bovenstaande gevallen altijd direct (telefonisch) contact op met ons.

Petsfit

Petsfit Dierenartsen Eindhoven

Wij werken samen met Petsfit Dierenartsen in Eindhoven


Voor spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-2061682


 

Locatie Leende

Locatie Heeze


Voor spoedgevallen belt u 24/7 naar 040-2061682