Een tandarts voor huisdieren

Bij Boschhoven Kliniek voor Dieren bent u ook voor tandheelkunde voor dieren aan het juiste adres. Dierenarts Dirk Spoorenberg heeft zich toegelegd op de tandheelkunde bij dieren. Hij houdt zijn kennis up to date met behulp van nascholing in Nederland en Europa en maakt gebruik van nieuwe technieken en inzichten. Voor tandheelkundige onderzoeken en behandelingen bent u met uw dier van harte welkom in onze praktijk in Heeze. Bij ons in de kliniek staat de gezondheid van uw dieren centraal. Wij werken graag met de juiste middelen en materialen om uw dier een zo gezond mogelijk leven te bieden, ook als het gaat om het gebit!

Tandheelkundig dierenarts in Heeze

Voor alle onderzoeken en behandelingen met betrekking tot tandheelkunde bent u bij onze kliniek aan de Vondellaan te Heeze aan het juiste adres. In deze praktijk is onze tandheelkundig gespecialiseerde dierenarts Dirk Spoorenberg werkzaam en zijn de verschillende moderne tandheelkundige instrumenten aanwezig. Zo kunnen wij hier bijvoorbeeld gericht röntgenonderzoek doen met behulp van een dentaal röntgensysteem. De behandelingen die Dirk uitvoert, zijn onder andere:

  • saneren en polijsten van de gebitselementen
  • wortelkanaalbehandelingen
  • extracties van gebitselementen bij wortelabcessen, losstaan van elementen of  FORL, een aandoening die voorkomt bij katten, die soms erg pijnlijk kan zijn
  • orthodontische ingrepen

Voor overige informatie omtrent de tandheelkunde kunt u onze gebitspagina voor honden bekijken. 

Tandheelkundig dierenarts Boschhoven Kliniek voor Dieren

Tandheelkundig onderzoek voor dieren

Om de goede zorg aan te kunnen bieden, kunt u voor tandheelkundig onderzoek alleen terecht in onze kliniek in Heeze. Zo kunnen wij de kwaliteit van de zorg waarborgen, omdat wij in Heeze beschikking hebben over de juiste apparatuur voor onderzoek en behandeling van het gebit van honden, katten, konijnen en cavia's. Wanneer u merkt of vermoedt dat uw huisdier last kan hebben van ontstekingen aan het gebit, dan kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij in de kliniek in Heeze een afspraak voor u in kunnen plannen. Het is ook mogelijk om vanuit Leende doorverwezen te worden naar Heeze indien nodig. Voor andere behandelingen en onderzoeken kunt u uiteraard ook in Leende terecht. 

Een afspraak maken bij de tandheelkundig dierenarts van Boschhoven Kliniek voor Dieren

Net zoals bij mensen draagt een goede verzorging van het gebit van dieren bij aan een beter gebit op latere leeftijd. Zowel voor controle als voor behandelingen bent u met uw dier bij ons aan het juiste adres. Wellicht komt u bij ons met een doorverwijzing, bent u op het reguliere consult geweest, of ziet u zelf onregelmatigheden die u wilt laten onderzoeken. Tekenen van een minder goed gebit zijn bijvoorbeeld tandplak, tandsteen, ontstoken tandvlees, of missende tanden. Voor een afspraak met Dirk, onze tandheelkundig dierenarts, kunt u een afspraak maken in Heeze. Dit kunt u doen door te bellen naar 040-2261349, of door online een afspraak in te plannen via het online afspraakformulier. Als u gebruik maakt van de online optie, dan nemen wij nog contact met u op over het definitieve tijdstip en datum. Tot ziens bij Boschhoven Kliniek voor Dieren in Heeze, voor tandheelkundig onderzoek en behandelingen!