Het team

Ons dierenartsenteam bestaat uit een team ervaren dierenartsen en -assistenten.Boschhoven Dierenkliniek voor Dieren - Leende Heeze

Gezelschapsdierenarts

Het dierenartsenteam voor gezelschapsdieren bestaat uit Caroline van der Ploeg, Dirk Spoorenberg en Jolanda Heerings. Wij houden samen met u uw huisdier gezond. Hierbij hebben we zowel oog voor uw huisdier, als voor u. Door goed en gedegen onderzoek en een gerichte vraagstelling vooraf stellen wij een zo goed mogelijke diagnose. Wij leggen veel nadruk op preventieve diergeneeskunde. Hoe voorkomen wij dat uw huisdier ziek wordt en hoe signaleren wij zo vroeg mogelijk een ziekte? Op deze manier brengen uw huisdier en u zolang mogelijk een prachtige en gezonde tijd met elkaar door.

Paardendierenarts

Het paardendierenartsenteam bestaat uit Caroline van der Ploeg, Saskia Hofmann en Lotte Kooijman. Wij behandelen paarden zowel in de kliniek als op locatie. Ook binnen dit team staat naast de individuele geneeskunde ook de preventieve diergeneeskunde hoog in het vaandel. Ga naar onze website www.depaardenartsen.nl voor meer informatie over paardengeneeskunde.

Landbouwdierenarts

Het dierenartsenteam voor landbouwdieren bestaat uit Ad Groenen, Lia Schots-Uijterlinde, en Saskia Hofmann . Wij werken met plezier samen met de veehouder om zowel het bedrijf als dier en koppel gezond te houden. Ga naar onze website www.deveearts.nl voor meer informatie over landbouwdieren.

Maak kennis met onze praktijk

De diergeneeskundige inzichten innoveren en veranderen continu. Alleen door regelmatige bijscholing en het lezen van vakliteratuur door onze dierenartsen verzekere wij u van up-to-date diergeneeskundige zorg. Wilt u kennismaken met onze praktijk en onze medewerkers? Kom gerust langs en leer onze praktijk beter kennen!

Maak een afspraak met onze dierenartsen.

DIRK SPOORENBERG | Dierenarts

dirk-spoorenberg-1605083624_n.jpg DIRK SPOORENBERG  | Dierenarts

Na mijn grootvader en vader ben ik de derde generatie dierenartsen in onze familie. Ik vind het prachtig om in de mooie omgeving van Heeze-Leende, waar ik ook opgegroeid ben, te werken en te wonen. Mijn differentiatie binnen de diergeneeskunde is gezelschapsdieren, wat ik met veel plezier doe. U kunt mij zowel vinden in onze vestiging in Leende als in Heeze. Speciale interesse gaat uit naar de veterinaire tandheelkunde. Omdat ik altijd op de hoogte wil blijven van de actuele stand van zaken binnen de diergeneeskunde, volg ik veel cursussen. Naast mijn werk als dierenarts, breng ik graag tijd door met mijn vrouw en twee dochters en zie je me vaak op de weg op de renfiets.

CAROLINE VAN DER PLOEG | Dierenarts

caroline-van-der-ploeg-1605083602_n.jpg CAROLINE VAN DER PLOEG  | Dierenarts

Dierenarts is geen beroep, maar een manier van leven. Dat geldt in ieder geval voor mijzelf, want al sinds de lagere school was dit voor mij een zekerheid. Na mijn afstuderen in Utrecht in 1984 ben ik in de gemengde praktijk aan het werk geweest waarin ik een allround dierenarts was, die zowel rund; varken; paard, als kleine huisdieren behandelde.

De ontwikkeling gaat door en zo ook de specialisatie in mijn manier van werken. Na de gemengde werkzaamheden volgt er een steeds verdergaande evaluatie naar paarden en gezelschapsdieren. Bij de paarden speelt naast de blessurebehandelingen en samen met de ruiter de aansluitende trainingsopbouw, ook de chiropractie een belangrijke rol. Mijn 2-jarige opleiding tot chiropractor geeft een diepere dimensie aan het trainen van het paard om tot betere prestaties te komen vanaf elk niveau. Bij de gezelschapsdieren gaan mijn interesses met name uit naar de preventieve gezondheidszorg, oncologie en daarmee ook de chirurgie en de beeldvorming die daarbij hoort (röntgen en echografie). Wat we proberen is in overleg met de baasjes onze huisdieren zo lang mogelijk gezond te houden en een kwalitatief goed leven te geven.

JOLANDA HEERINGS | Dierenarts

jolanda-heerings-dierenarts-1605083100_n.jpg JOLANDA HEERINGS | Dierenarts

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en werk sinds 2013, met veel plezier, bij Boschhoven Kliniek voor Dieren.  Naast de algemene diergeneeskunde binnen de gezelschapsdieren, zoals de aandoeningen aan de organen en de chirurgie, heb ik me toegelegd op de veterinaire oogheelkunde. Het oog is een complex orgaan, maar erg fascinerend! Ik blijf me hierin verder ontwikkelen door middel van diverse opleidingen in Europa. Ik woon in Eindhoven en als ik niet aan het werk ben, maak ik graag muziek. Graag wil ik u en uw huisdier ontmoeten in onze mooie praktijken in Heeze en Leende.

INGE VERMEULEN | Paraveterinair dierenartsassistente

inge-vermeulen-1605083153_n.jpg INGE VERMEULEN | Paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Inge Vermeulen en ben sinds 2005 werkzaam bij Boschhoven Kliniek voor Dieren. Tijdens mijn opleiding tot paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen heb ik op onze praktijk in Leende mijn stage gelopen en ben sindsdien eigenlijk niet meer weg gegaan. Assistente bij Boschhoven Kliniek voor Dieren zijn is nog steeds elke dag afwisselend, en gezellig in een fijn team. De afwisseling tussen het contact met de dieren én de eigenaren maakt het zo leuk om te doen. Ik ben voornamelijk werkzaam op onze locatie in Leende. Daar houd ik me bezig met alle assistente werkzaamheden en een stukje administratie. Ook in mijn vrije tijd is de dierenliefde weer terug te vinden, ik teken graag en maak dierenportretten in opdracht. Daarbij houdt onze Bengaalse kat mij graag gezelschap.

Ik kijk ernaar uit u en uw huisdier te ontmoeten op onze kliniek!

KIM VERBEKE | Paraveterinair dierenartsassistente

kim-verbeke-1605086713_n.jpg KIM VERBEKE | Paraveterinair dierenartsassistente

Dit beroep bevat veel afwisseling, dat is echt iets voor mij. Ik ben gek van paarden en honden. Ik heb veel ervaring met operaties van zowel kleine als grote dieren. Door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis op gedaan. Boschhoven Kliniek voor Dieren is mijn tweede thuis, ik hoor sinds 1998 inmiddels bij het interieur! Er werken fijne dierenartsen en assistentes waar ik graag mee samenwerk. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn kids, ze sporten alle drie veel. Daarom ben ik vaak te vinden als supporter langs de kant. Verder hebben we thuis een hele veestapel, en ben ik graag met onze dochter met de paarden bezig. We rijden graag samen in het bos, en trainen samen voor de wedstrijdjes van Jill.

PETRA JANSEN | Paraveterinair dierenartsassistente

petra-jansen-1605086729_n.jpg PETRA JANSEN  | Paraveterinair dierenartsassistente

Ik ben Petra Jansen. Ik ben al 27 jaar actief als dierenartsassistente. Ik ben in 1993 in dienst gekomen bij de voorloper van de huidige Boschhoven Kliniek voor Dieren en ben hoofdzakelijk werkzaam in het filiaal in Heeze. Ik heb jaren geleden diverse opleidingen en cursussen gevolgd in Deurne in relatie tot training en verzorging van paarden. Later heb ik ook diverse cursussen gevolgd met betrekking tot kleine huisdieren. Ik ben dus van vele markten thuis! De laatste jaren beleef ik veel plezier aan mijn twee jachthonden.

Ik vind het werken met dieren nog steeds een uitdaging en het contact met en de ondersteuning van de “baasjes” geeft mij veel voldoening. Graag tot ziens in Heeze!

DANIQUE VAN DEN HEUVEL | Paraveterinair dierenartsassistente

danique-van-den-heuvel-1605086741_n.jpg DANIQUE VAN DEN HEUVEL  | Paraveterinair dierenartsassistente

Hallo! Ik ben Danique van den Heuvel. Ik ben geboren in Valkenswaard, waar ik nu nog steeds woon samen met mijn vriend en onze twee katten Noxx en Baco.

Van jongs af aan was ik altijd in de weer met het verzorgen van onze huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's en paarden. Het was dus voor mij toen al geen moeilijke keuze dat ik later wilde werken met dieren. Na vier leuke en leerzame jaren te hebben gestudeerd op het Helicon in Helmond heb ik in mei 2017 mijn diploma behaald. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam als paraveterinair, ook wel dierenartsassistente bij Boschhoven Kliniek voor Dieren. Ik voel me hier erg thuis: vooral het afwisselende werk maakt het zo leuk! Geen dag is hier hetzelfde en daarom vind ik dat het nooit gaat vervelen. Het assisteren in de operatiekamer, de werkzaamheden in het laboratorium en het verzorgen van de opnamepatiënten vind ik het allerleukst. Na 10 jaar op mijn eigen paarden te hebben gereden ben ik hier helaas mee gestopt omdat ik er te weinig tijd voor had. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met vrienden/vriendinnen, geniet ik graag van een terrasje of stedentripje en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

Dirk Spoorenberg | Dierenarts

Na mijn grootvader en vader ben ik de derde generatie dierenartsen in onze familie. Ik vind het prachtig om in de mooie omgeving van Heeze-Leende, waar ik ook opgegroeid ben, te werken en te wonen. Mijn differentiatie binnen de diergeneeskunde is gezelschapsdieren, wat ik met veel plezier doe. U kunt mij zowel vinden in onze vestiging in Leende als in Heeze. Speciale interesse gaat uit naar de veterinaire tandheelkunde. Omdat ik altijd op de hoogte wil blijven van de actuele stand van zaken binnen de diergeneeskunde, volg ik veel cursussen. Naast mijn werk als dierenarts, breng ik graag tijd door met mijn vrouw en twee dochters en zie je me vaak op de weg op de renfiets.

Dirk Spoorenberg - Dierenarts

Caroline van der Ploeg - Dierenarts

Caroline van der Ploeg | Dierenarts

Dierenarts is geen beroep, maar een manier van leven. Dat geldt in ieder geval voor mijzelf, want al sinds de lagere school was dit voor mij een zekerheid. Na mijn afstuderen in Utrecht in 1984 ben ik in de gemengde praktijk aan het werk geweest waarin ik een allround dierenarts  was, die zowel rund; varken; paard, als kleine huisdieren behandelde.

De ontwikkeling gaat door en zo ook de specialisatie in mijn manier van werken. Na de gemengde werkzaamheden volgt er een steeds verdergaande evaluatie naar paarden en gezelschapsdieren. Bij de paarden speelt naast de blessurebehandelingen en samen met de ruiter de aansluitende trainingsopbouw, ook de chiropractie een belangrijke rol. Mijn 2-jarige opleiding tot chiropractor geeft een diepere dimensie aan het trainen van het paard om tot betere prestaties te komen vanaf elk niveau.Bij de gezelschapsdieren gaan mijn interesses met name uit naar de preventieve gezondheidszorg, oncologie en daarmee ook de chirurgie en de beeldvorming die daarbij hoort (röntgen en echografie). Wat we proberen is in overleg met de baasjes onze huisdieren zo lang mogelijk gezond te houden en een kwalitatief goed leven te geven.

Jolanda Heerings | Dierenarts

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en werk sinds 2013, met veel plezier, bij Boschhoven Kliniek voor Dieren.  Naast de algemene diergeneeskunde binnen de gezelschapsdieren, zoals de aandoeningen aan de organen en de chirurgie, heb ik me toegelegd op de veterinaire oogheelkunde. Het oog is een complex orgaan, maar erg fascinerend! Ik blijf me hierin verder ontwikkelen door middel van diverse opleidingen in Europa. Ik woon in Eindhoven en als ik niet aan het werk ben, maak ik graag muziek. Graag wil ik u en uw huisdier ontmoeten in onze mooie praktijken in Heeze en Leende.

Jolanda Heerings - Dierenarts

Inge Lammers - Dierenartsassistente

Inge Vermeulen | Paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Inge Vermeulen en ben sinds 2005 werkzaam bij Boschhoven Kliniek voor Dieren. Tijdens mijn opleiding tot paraveterinair aan het Helicon in Nijmegen heb ik op onze praktijk in Leende mijn stage gelopen en ben sindsdien eigenlijk niet meer weg gegaan. Assistente bij Boschhoven Kliniek voor Dieren zijn is nog steeds elke dag afwisselend, en gezellig in een fijn team. De afwisseling tussen het contact met de dieren én de eigenaren maakt het zo leuk om te doen. Ik ben voornamelijk werkzaam op onze locatie in Leende. Daar houd ik me bezig met alle assistente werkzaamheden en een stukje administratie. Ook in mijn vrije tijd is de dierenliefde weer terug te vinden, ik teken graag en maak dierenportretten in opdracht. Daarbij houdt onze Bengaalse kat mij graag gezelschap.

Ik kijk ernaar uit u en uw huisdier te ontmoeten op onze kliniek!

Kim Verbeke | Paraveterinair dierenartsassistente

Dit beroep is echt met veel afwisseling, dat is echt iets voor mij. Paard en hond! Veel ervaring met operaties van zowel kleine als grote dieren. En door de jaren ervaring veel kennis op gedaan. Boschhoven is mijn tweede thuis, ik hoor, werkzaam sinds 1998, inmiddels bij het interieur! Er werken fijne dierenartsen en assistentes waar ik graag mee samen werk. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn kids, ze sporten alle drie veel. Daarom ben ik vaak te vinden als supporter langs de kant. Verder hebben we thuis een hele veestapel, en ben ik graag met onze dochter met de paarden bezig. We rijden graag samen in het bos, en trainen samen voor de wedstrijdjes van Jill.

Kim van Maasakkers - Dierenartsassistente

Petra Jansen - Dierernartsassistente

Petra Jansen | Paraveterinair dierenartsassistente

Ik ben Petra Jansen. Ik ben al sinds 27 jaar actief als dierenartsassistente. Ik ben in 1993 in dienst gekomen bij de voorloper van de huidige Boschhoven Kliniek voor Dieren en ben hoofdzakelijk werkzaam in het filiaal in Heeze. Ik heb jaren geleden diverse opleidingen en cursussen gevolgd in Deurne in relatie tot training en verzorging van paarden. Later heb ik ook diverse cursussen gevolgd met betrekking tot kleine huisdieren. Ik ben dus van vele markten thuis! De laatste jaren beleef ik veel plezier aan mijn twee jachthonden.

Ik vind het werken met dieren nog steeds een uitdaging en het contact met en de ondersteuning van de “baasjes” geeft mij veel voldoening. Graag tot ziens in Heeze!

Danique van den Heuvel | Paraveterinair dierenartsassistente

Hallo! Ik ben Danique van den Heuvel. Ik ben geboren in Valkenswaard, waar ik nu nog steeds woon samen met mijn vriend en onze twee katten Noxx en Baco.

Vanaf jongs af aan was ik altijd in de weer met het verzorgen van onze huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's en paarden. Het was dus voor mij toen al geen moeilijke keuze dat ik later wilde werken met dieren. Na vier leuke en leerzame jaren te hebben gestudeerd op het Helicon in Helmond heb ik in mei 2017 mijn diploma behaald. En ben ik sinds juni 2017 werkzaam als paraveterinair bij Boschhoven kliniek voor Dieren. Ik voel me hier erg thuis, vooral het afwisselende werk maakt het zo leuk! Geen dag is hier hetzelfde en daarom vind ik dat het nooit gaat vervelen. Het assisteren in de operatiekamer, de werkzaamheden in het laboratorium en het verzorgen van de opname patiënten vind ik het allerleukst. Na 10 jaar op mijn eigen paarden te hebben gereden ben ik hier helaas mee moeten stoppen omdat ik er te weinig tijd voor had. In mijn vrije tijd doe ik het liefst leuke dingen met vrienden/vriendinnen, geniet ik graag van een terrasje of stedentripje en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

 

Danique van den Heuvel - Dierenartsassistente

Afspraak maken

Heeft u een oproepkaart ontvangen voor uw huisdier of wilt u een afspraak maken?

Bel dan naar 040 - 2061682

Afspraak maken

 

Nog geen klant?

Maak kennis met Dierenarts Boschhoven in Leende en Heeze.

Meld u gemakkelijk online aan voor een intakegesprek.

Aanmelden

Waardering Leende

Waardering Heeze