Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Voeding

Vandaag de dag zijn we allemaal bewust bezig met voeding. Op gezonde levensmiddelen treft u zelfs een ‘ik kies bewust’ logo aan, om de keuze gemakkelijk te maken. Als dit zou bestaan voor diervoeding zou SPECIFIC® voeding zeker in aanmerking komen. Onze huisdieren hebben toch ook recht op gezonde, eerlijke voeding? Als u op zoek bent naar de juiste voeding voor uw hond, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor meer informatie over SPECIFIC® hondenvoeding.

SPECIFIC® hondenvoeding

SPECIFIC® wordt ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Bij Boschhoven Kliniek voor Dieren kunt u SPECIFIC® onderhoudsvoeding voor uw hond of kat verkrijgen. De lijn bestaat uit smakelijke droge en natte voedingen, die voorzien in de dagelijkse behoeften van uw huisdier. De voedingen zijn afgestemd op leeftijd en rasgrootte. Voor de behandeling/ondersteuning van medische aandoeningen heeft SPECIFIC® een gehele lijn therapeutische diëten ontwikkeld die u ook bij ons kunt verkrijgen. Vraag gerust om meer informatie in onze klinieken, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse gezondheidscontrole.

Exclusief hondenvoer verkrijgbaar bij de dierenarts

Vanwege de hoge kwaliteit zijn alle voedingen van SPECIFIC® alleen verkrijgbaar bij uw dierenartspraktijk. Onze dierenartsen en assistentes zijn experts op het gebied van voeding. Wij kennen uw huisdier vanuit de praktijk en daarom kunnen wij u het beste voedingsadvies op maat geven. Tijdens het leven van uw hond of kat kan het nodig zijn te wisselen van voeding. Ook dan kunt u voor advies en begeleiding terecht bij ons op de praktijk. Wij houden van tevreden eigenaren en huisdieren en daarom kiezen wij voor SPECIFIC®!

Waarom SPECIFIC® voeding voor honden?

  • Hoogwaardige kwaliteit grondstoffen zorgt voor een zeer efficiënte vertering. Het stimuleert tevens een goede spijsvertering waardoor uw huisdier minder voeding per dag nodig heeft (voordelig in gebruik). Uw huisdier produceert daardoor aanzienlijk minder ontlasting.

  • Stijging grondstofprijzen of niet, SPECIFIC® gebruikt altijd dezelfde grondstoffen voor haar voedingen (vaste receptuur). Genetisch gemodificeerde ingrediënten en slachtafval worden niet gebruikt. In SPECIFIC® voedingen worden alleen ingrediënten verwerkt die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn.

  • SPECIFIC® biedt een 100% smakelijkheidsgarantie aan. Lust uw huisdier het niet? U krijgt het aankoopbedrag terug!
  • SPECIFIC® voedingen bevatten de hoogste gehaltes omega vetzuren uit visolie voor een glanzende vacht, gezonde organen en soepele gewrichten. Het verwerken van visolie in voeding vereist speciale deskundigheid welke SPECIFIC® na jarenlange ervaring heeft ontwikkeld.
  • Aan SPECIFIC® onderhoudsvoedingen zijn speciale afweerstoffen toegevoegd, waardoor uw huisdier minder vatbaar is voor infecties. Met het toepassen van deze ingrediënten loopt SPECIFIC® voorop (informatie hierover is verkrijgbaar aan de balie)
  • SPECIFIC® onderhoudsvoeding werkt preventief tegen de vorming van struvietstenen.

Advies nodig over hondenvoeding? Bezoek Boschhoven Kliniek voor Dieren

Uiteraard kunt u bij ons terecht met al uw vragen over hondenvoer. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor de gezondheid van uw hond. Maak gerust een afspraak in onze kliniek in Heeze, of in Leende. Ons team van dierenartsen en -assistenten werkt met veel plezier en kennis samen aan de gezondheid van uw gezelschapsdieren! Graag tot ziens bij Boschhoven Kliniek voor Dieren!