Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Voeding

Vandaag de dag zijn we allemaal bewust bezig met voeding. Op gezonde levensmiddelen treft u zelfs een ‘ik kies bewust’ logo aan, om de keuze gemakkelijk te maken. Als dit zou bestaan voor diervoeding zou SPECIFIC® voeding zeker in aanmerking komen. Onze huisdieren hebben toch ook recht op gezonde, eerlijke voeding?

Kattenvoeding kopen 

Bij Boschhoven kunt u terecht voor SPECIFIC® kattenvoeding. Deze voeding kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en is in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen samengesteld. In deze lijn voeding vindt u verschillende soorten smakelijke droge en natte voeding, die uw kat voorzien in zijn/haar dagelijkse behoeften. De kattenvoeding is afgestemd op leeftijd en grootte van het ras. Heeft uw kat overgewicht of moet uw kat op een andere manier speciale voeding ontvangen? Voor de behandeling/ondersteuning van medische aandoeningen heeft SPECIFIC® een gehele lijn therapeutische diëten ontwikkeld.

Specific-voeding-katten

Kattenvoer kopen exclusief bij de dierenarts

Het kattenvoer van SPECIFIC® is vanwege de hoge kwaliteit alleen te koop bij dierenartsen, waaronder Boschhoven. De dierenartsen en -assistentes helpen u graag bij het samenstellen van het perfecte dieet voor uw kat. Aangezien wij uw kat al kennen, is het voor ons makkelijk om een voedingsadvies op maat te geven. Ook als uw kat ouder wordt zal de voeding nog weleens veranderen. Als uw kat ouder wordt of problemen krijgt, is het handig om van voeding te wisselen. Ook voor advies en begeleiding kunt u namelijk bij ons op de praktijk terecht. Om het beste voer aan kat te kunnen geven, kiest u voor SPECIFIC®.

De voordelen van SPECIFIC® voeding

  • De ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een efficiënte vertering. Dit zorgt er voor dat uw kat een betere spijsvertering krijgt en u minder voeding per dag nodig heeft. SPECIFIC® voeding is dus voordelig in gebruik. Ook heeft u door de verbeterde spijsvertering van uw kat minder last van het opruimen van ontlasting; uw kat heeft namelijk minder ontlasting.
  • In de voeding van SPECIFIC® zit geen slachtafval en of de prijzen nu stijgen of niet; er worden altijd dezelfde ingrediënten gebruikt. In SPECIFIC® kattenvoer worden alleen ingrediënten verwerkt die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn.
  • SPECIFIC® biedt een 100% smakelijkheidsgarantie aan. Lust uw huisdier het niet? U krijgt het aankoopbedrag terug!
  • SPECIFIC® voedingen bevatten de hoogste gehaltes omega vetzuren uit visolie voor een glanzende vacht, gezonde organen en soepele gewrichten. Het verwerken van visolie in voeding vereist speciale deskundigheid, welke SPECIFIC® na jarenlange ervaring heeft ontwikkeld.
  • Aan SPECIFIC® onderhoudsvoedingen zijn speciale afweerstoffen toegevoegd, waardoor uw huisdier minder vatbaar is voor infecties. Met het toepassen van deze ingrediënten loopt SPECIFIC® voorop. 
  • SPECIFIC® onderhoudsvoeding werkt preventief tegen de vorming van struvietstenen.

Meer informatie over SPECIFIC® kattenvoer

Wilt u meer informatie over het kattenvoer wat te koop is bij onze praktijken? Kom dan langs of neem contact met ons op. Als u een afspraak heeft ingepland binnenkort, kunt u gelijk een kijkje nemen bij het hoogwaardige kattenvoer. 

Kom langs in de dierenkliniek in Leende of Heeze om voedingsadvies te krijgen voor uw kat.

Meer informatie over katten bij Boschhoven