Spoedgeval? Bel 24/7 naar 040-2061682
(of indien niet bereikbaar 040-7200862)

  • Dutch (Netherlands)
  • English (United Kingdom)

Urineonderzoek

NIEUW: SEDIVUE URINE ANALYSERSedivue - Dierenarts Boschhoven

Urineonderzoek geeft zeer veel informatie over het functioneren van het lichaam van uw huisdier. Met een klein beetje urine krijgen we informatie over het functioneren van bijvoorbeeld de nieren, lever, baarmoeder, het hormoonsysteem en de blaas zelf. Daarom willen we graag een zo goed mogelijk en betrouwbaar beeld van de urine van uw huisdier hebben.

LAATSTE TECHNIEKEN URINEONDERZOEK

Boschhoven Kliniek voor Dieren heeft recent de laatste techniek voor urineonderzoek aangeschaft: de Sedivue urine analyser. Deze computergestuurde analyser bekijkt met diverse camera’s alle cellen en deeltjes die in de urine zitten. Door de beschikking van een hele grote database zien wij precies wat er in de urine zit. Zodoende verbinden we daar een nog betrouwbaardere conclusie aan die de gezondheid van uw huisdier te goede komt.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE SEDIVUE

De Sedivue analyser staat op onze dierenpraktijk in Leende. Wilt u een afspraak maken voor een urineonderzoek voor uw huisdier? Bel dan met onze dierenkliniek in Leende met 040-2061682. Wij vragen u dan ook om in Leende de urine in te leveren. Levert u urine van uw huisdier in? Let er dan op dat u de ochtendurine opvangt en bij ons inlevert. De ochtendurine bevat de meeste bacteriën en levert een duidelijk resultaat op. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Maak een afspraak